Executive Chef

Voor dit ambitieuze project zijn we op zoek naar een sterke nieuwe Executive Chef. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse keuken, bereiding van maaltijden en controle op de voedselkosten. Dit omvat het toezicht houden op de 2 keukens (in 2026/27 - 3 restaurants) met een maximale capaciteit van 175 zitplaatsen per bediening, het aansturen van je team, het waarborgen van de voedselkwaliteit en -presentatie en het handhaven van de normen voor netheid en hygiëne.

Jouw rol zal bijdragen aan het creëren van gedenkwaardige eetervaringen voor onze gasten. Het is belangrijk dat de nieuwe Chef passie heeft voor ingrediënten, een goed begrip heeft van lokale producten en een uitstekende people manager is. Ons doel voor de Brasserie du Loup is om eind 2025 13/20 te zijn op Gault Millau en dé Brasserie-referentie voor de regio te worden.

Vereisten

  • Ervaring in een soortgelijke functie (Brasserie of Fine dining)
  • Sterke culinaire vaardigheden en kennis van verschillende kooktechnieken
  • Sterke teamleider
  • Het vermogen om in een snelle omgeving te werken en met meerdere verantwoordelijkheden om te gaan
  • Uitstekende aandacht voor detail en organisatorische vaardigheden
  • Creativiteit in het plannen van menu's en het presenteren van gerechten
  • Vloeiendheid in Nederlands en Frans is een pre (een van de talen is een must)
  • Relevante culinaire certificeringen of training