Geniet van de Ourthe
Ontspan en kom tot rust in de prachtige tuin, gelegen aan de rustige oevers van de Ourthe. Onze tuin beschikt over een levendige zomer- en winterbar, waar u kunt genieten van een assortiment seizoensgebonden lekkernijen.
In de warmere maanden smult u van heerlijke houtgestookte huisgemaakte pizza's in een rustige buitenomgeving.
Wanneer het kouder wordt, verandert de bar in een gezellige plek waar u kunt genieten van hartverwarmende klassiekers zoals raclette, tartiflette en quiche, samen met feestelijke drankjes zoals Glühwein.
Openingstijden
- Lunch12:00 - 17:00
- Take-away12:00 - 18:00
Ontdek de Ourthe
Ga zitten, ontspan en geniet van de natuur. Bestel een Chouffe-biertje en verwen uzelf met een huisgemaakte pizza, raclette, Flammekueche of quiche. En waarom niet afsluiten met een glas Glühwein of een goed glas rode of witte wijn?
arrangementen
Verwen uzelf met het ultieme uitje dankzij ons exclusieve Stay & Dine-arrangement!
Geniet van een luxueuze overnachting in onze pas gerenoveerde kamers, waar comfort en stijl perfect samenkomen.
Na een verkwikkende nachtrust trakteert u uw smaakpapillen op een heerlijke culinaire ervaring bij Brasserie du Loup, waar onze chefs seizoensgebonden gerechten bereiden met de meest verse lokale ingrediënten.
Overnachten & Dineren – 3 & 5 gangen menu
Verblijf in een superior kamer bij Hotel du Commerce en geniet van een heerlijk 3- of 5-gangen jachtmenu. Luxe, smaak en sfeer in hartje Houffalize!
Overnachten & dineren met 3-gangen menu
1 overnachting in een superior kamer met 3-gangen menu
Brasserie du Loup
Verwen uzelf met onze verfijnde kreeft, oesters en seizoensspecialiteiten van wilde vangst.
Proef onze huisgemaakte pizza’s, perfect gestoomde kabeljauw en forel, of kies voor premium stukken vlees zoals entrecote, Filet BWB en Simmental filet pur. Mis ook onze selectie van lokale kazen niet, zorgvuldig samengesteld om elke maaltijd perfect aan te vullen.
We genoten van een heerlijk driegangenmenu bij Brasserie du Loup met ons groepje van vier. Het diner begon met een terrine van gerookte zalm en sint-jakobsschelpen, gevolgd door een perfect gebakken zeetong, geserveerd met frietjes en verse groenten. Een verfijnde witte wijn maakte de maaltijd helemaal af.