
Jardin du Renard
Relax aan de oever van de Ourthe
Geniet van de Ourthe
(tijdens herfst en wintermaanden afhankelijk van het weer) Ontspan en kom tot rust in de prachtige tuin, gelegen aan de rustige oevers van de Ourthe. Onze tuin beschikt over een levendige zomerbar waar u kunt genieten van een assortiment seizoensgebonden lekkernijen.
In de warmere maanden smult u van heerlijke hout-gestookte huisgemaakte pizza's, mosselen, een noordzee-bordje met halve kreeft, poke bowl, pasta's en salades in een rustige buitenomgeving aan de Ourthe
Reserveren is enkel mogelijk voor de brasserie (niet voor de tuin)

Openingstijden
- Lunch12:00 - 17:00
- Take-away12:00 - 17:00
Ontdek de Ourthe
Ga zitten, ontspan en geniet van de natuur. Bestel een Chouffe-biertje en verwen uzelf met een huisgemaakte pizza, raclette, Flammekueche of quiche. En waarom niet afsluiten met een glas Glühwein of een goed glas rode of witte wijn?
arrangementen
Verwen uzelf met het ultieme uitje dankzij ons exclusieve Stay & Dine-arrangement!
Geniet van een luxueuze overnachting in onze pas gerenoveerde kamers, waar comfort en stijl perfect samenkomen.
Na een verkwikkende nachtrust trakteert u uw smaakpapillen op een heerlijke culinaire ervaring bij Brasserie du Loup, waar onze chefs seizoensgebonden gerechten bereiden met de meest verse lokale ingrediënten.

Culinair verblijf met 3 & 5 gangen menu
Verblijf in een gerenoveerde kamer (Deluxe), bij Hotel du Commerce en geniet van een heerlijk 3- of 5-gangen. Luxe, smaak en sfeer in hartje Houffalize!. Vanaf 15 oktober tot en met 30 januari kan U genieten van onze wild menu's.

Overnachten & dineren met 3-gangen menu
Overnachting met een 3 gangen menu. Tussen 15 oktober en 30 januari kan U genieten van onze wild specialiteiten

Overnachten & Dineren met 5 gangen menu
Geniet van een verblijf met 5 gangen menu


Brasserie du Loup
Laat je verleiden door de smaken van de winter en het wild, met verfijnde gerechten op basis van hert, everzwijn, fazant, haas en heerlijke langzaam gegaarde stoofpotjes. Geniet daarnaast van onze huisgemaakte pizza’s met een seizoensgebonden toets, én een zorgvuldig gekozen selectie van lokale kazen die perfect aansluiten bij elk gerecht. Uiteraard blijft ook onze traditionele kaart behouden, met uitzonderlijke stukken vlees zoals Blanc Bleu Belge en Simmental filet, papillote van snoekbaars, maar ook oesters, kreeft en onze beroemde kroketjes van kalfszwezerik.
Wat staat er op het menu >We genoten van een heerlijk driegangenmenu bij Brasserie du Loup met ons groepje van vier. Het diner begon met een terrine van gerookte zalm en sint-jakobsschelpen, gevolgd door een perfect gebakken zeetong, geserveerd met frietjes en verse groenten. Een verfijnde witte wijn maakte de maaltijd helemaal af.








